Uitnodiging netwerkbijeenkomst 8 juni: ‘Eenzaamheid in de buurt’

Het is ons weer gelukt een bijzondere netwerkbijeenkomst te organiseren voor betrokken Eindhovense professionals en vrijwilligers. Het thema deze keer is ‘Eenzaamheid in de buurt’, de bijeenkomst vindt plaats op woensdagmiddag 8 juni van 14.00 tot 17.00 uur op onze vaste locatie van Ilse Wouters Academy (Sectie-C, Daalakkersweg 2, Hal 8 5641 JA Eindhoven)

Wat kun je als professional of vrijwilliger doen als het gaat om de aanpak van eenzaamheid in de buurt? We hebben twee bijzondere gastsprekers naar Eindhoven weten te halen. Birgit Oelkers neemt ons mee in haar betoog dat meer gemeenschapskracht in de buurt zorgt voor minder eenzaamheid.

Marieke Koot van LSA Bewoners zal de handleiding Betrokken Buurten tegen Eenzaamheid presenteren en het vanuit het perspectief van bewonersorganisatie belichten. Als deelnemer word je niet alleen geïnspireerd, maar ook aan het werk gezet via opdrachten.

We bieden uiteraard ook de ruimte aan goede voorbeelden uit de Lichtstad. Dit keer zal Achtse Barrier voor Elkaar ons meenemen in het project Hallo!

Wil je de bijeenkomst bijwonen, meld je dan aan via: greetje@eindhovenincontact.nl

Je krijgt vervolgens nadere informatie toegestuurd. Voel je vrij om ook anderen, collega’s of bewonersorganisaties uit te nodigen. Entree of deelname is gratis.